Хід робіт з нанесення світловібиваючої вертикальної дорожньої розмітки, яка одночасно виконує функції захисту залізобетонних опор шляхопроводу від поступового руйнування внаслідок атмосферних та інших випливів.

Одним з підрозділів групи компаній A.BELTER™ виконується нанесення світловібиваючої вертикальної дорожньої розмітки довкола залізобетонних опор шляхопроводу за інноваційною технологією власної розробки. Роботи виконуються на паркувальному майданчику для автомобілів, що облаштовується за для зручності киян та гостей столиці Україна поруч зі станцією метро «Видубичі», а також ще на декількох опорах шляхопроводу, які знаходяться на перехресті біля входу в підземний перехід та в’їзду до супермаркету «Фуршет».

Застосована при виконанні робіт технологія була розроблена спеціалістами A.BELTER™ на замовлення Комунальної Корпорації «КИЇВАВТОДОР». Такий спосіб нанесення світловібиваючої вертикальної дорожньої розмітки на залізобетонних опори шляхопроводів дозволяє одночасно досягнути декількох важливих цілей:

  • Розмітка займає всю площу бокових поверхонь опор. Це максимально збільшує її яскравість та візуальний вплив на водіїв, що сприяє підвищенню безпеки дорожнього руху.
  • Розмітка має високі світловідбиваючі характеристики, з якого б боку на неї не падало світло.
  • Опори в такому вигляді значно поліпшують естетику міської інфраструктури в цілому (кожен бажаючий може в цьому пересвідчитись наочно, особливо якщо під’їзжати з боку перехрестя Набережно-Печерської дороги та вул. Будіндустрії).
  • Базове поліуретанове покриття, на яке наносилися лакофарбові та світловідбиваючі шари, — це високотехнологічне й найбільш ефективне антикарбонізаційне рішення для максимального захисту залізобетонних опор від поступового руйнування внаслідок атмосферних та інших випливів. Таким чином, одночасно з нанесенням розмітки, було збільшено ще й термін експлуатації опор шляхопроводу.
Так виглядало це місце спочатку
Початок виконання робіт. Попередня розмітка опор.
Мобільні камери для виконання робіт з нанесення шарів лакофабувальних та світловідбиваючих покриттів
Нанесення на залізобетонні опори базового поліуретанового покриття для максимального захисту залізобетонних опор
від поступового руйнування внаслідок атмосферних та інших випливів
Таку поверхню має залізобетонна опора з найбільш ефективним антіруйнівним поліуретановим покриттям,
нанесеним за технологією гарячого напилення